2015. február 6., péntek

Új szerzemények

Sziasztok! 
Újra egy olyan bejegyzéssel készültem, amiben a legfrissebb beszerzésem osztom meg veletek.
Szerda este rendeltem őket a Könyvmolyképző webshopjából és ma reggel már csengetett is a futár a könyveimmel.

Az új könyvek, pedig nem mások, mint....



Fülszövegek:



Rachel Hawkins - Démonüveg

Sophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe. De aztán rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.

Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike – a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a Megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét.

De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsó szándékkal, hogy felhasználja az erejüket – és nem biztos, hogy jó célokra. Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis?


Jennifer Armentrout: Origin – Eredet

Felperzseli a világot, hogy megmentse a szerelmét...

Daemon bármit megtenne, hogy visszakapja Katyt.
Sikeresen behatoltak Mount Weatherbe, ám az akciónak katasztrofális vége lett. Katy elszakadt tőlük. Elvették. Daemon számára most minden arról szól, hogyan lehetne megtalálni.

Söpörje el, aki az útjába áll? Nem kérdés.

Perzselje fel az egész világot, hogy megmentse Katyt? Boldogan.

Tárja fel az emberiség előtt, hogy idegenek élnek közöttük? Örömmel.

Katy számára csak a túlélés marad.

Ellenségektől körülvéve az egyetlen, amit tehet, ha alkalmazkodik a helyzetéhez. Még a Daedalusban sem mindenki őrült… de a csoport céljai rémisztőek, és amit elárulnak, az felzaklatja Katyt. Kik az igazi rosszak? A Daedalus? Az emberiség? Vagy a luxenek?

Ők ketten együtt bármivel szembenéznek.

A legveszedelmesebb ellenség azonban mindig is jelen volt. Amikor kiderül az igazság, és a hazugságok fala összeomlik, melyik oldalra kerül majd Daemon és Katy?

Együtt maradnak egyáltalán?


Sophie Jordan: Vanish – Szökésben

A lázadó, korábban önkéntes száműzetésben élő Jacinda kénytelen visszatérni családjával a falujukba.Bár Jacindát nem fogadják kitörő örömmel az övéi, mivel nem mondott le szerelméről, Willről – aki ember –, és emiatt rengeteg kárt okozott magának és szeretteinek.Ő mindent elkövet, hogy legalább látszólag beilleszkedjen a falkába. Amikor a következő alfa, Cassian, a pártfogásába veszi, egyrészt könnyebb lesz az élete, ugyanakkor fel is kavarja az érzelmeit az új hódoló, hiszen ő még mindig Willbe szerelmes. Ráadásul Jacinda ikertestvére, Tamre is különleges képességeket kezd mutatni, és így hirtelen értékesebbé válik a falka szemében, és esélyesebb Cassian szerelmére…
Ahhoz, hogy igazán tudjunk szeretni, először önmagunkat kell megismerni. De hogyan ismerheted meg önmagad, ha folyton rejtőzködnöd kell?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése