2016. március 28., hétfő

Cora Carmack: Szakítópróba


Cora Carmack: Szakítópróba

Fülszöveg:

Szüzesség.
Bliss Edwards hamarosan végez a főiskolán, de még nem veszítette el. Mivel megelégelte, hogy már csak ő szűz a barátai közül, elhatározza, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon fogja orvosolni a problémát: egy egyéjszakás kalanddal. A dolog azonban nem úgy sül el, ahogy tervezte. Pánikba esik, és faképnél hagy egy elképesztően helyes srácot meztelenül az ágyában, ráadásul olyan indokkal, amit senki sem venne be.
És ha ez még nem lenne elég kínos, amikor megérkezik az utolsó félévének első órájára, döbbenten ismeri fel az új tanárát. Őt hagyta ott nyolc órával korábban meztelenül az ágyban…

Borító:

Hát ez nekem nem jött át. Túl egyszerű, de túl sokat mutat. A szereplőket nem így képzeltem el és nem is tetszik a beállítás. A színei tetszenek és az is, hogy a cím középen van és elválasztja a szereplőket, de más semmi nem tetszik. Csak a borítója miatt nem venném le a polcról. Ebből is látszik, hogy ne ez alapján ítéljünk.

Könyv: 

Ez egy tipikus esete volt annak, hogy nem tudom mik is vannak pontosan a telefonomon. Mikor végeztem Balthazarral nem volt utazós könyvem, de egy unalmas buszúton rájöttem, hogy nekem ez is megvan, így elkezdtem olvasni.
Bár elsőre nem hittem, hogy lesz közös jövőnk, azonban tévedtem. Nagyon aranyos kis könnyed olvasmány, nem az az izgalmakkal teli, fordulatos kiszámíthatatlan, amit jobban szeretek, de ez is tetszett, pont azért mert a sok kusza történet közé kaptam, egy ilyet, amin nem kell mindig agyalni, egyszerűen olvasni és élvezni. Ez egy szerelmi történet, amiben olyan bénázások vannak, hogy könnyen azonosulni tudtam vele. Sok helyen felüti a fejét a humor is. Vicces és aranyos szereplők kerültek bele és elég hűek fiatalkorukhoz, ami nem csoda, hiszen az író is egyidős a szereplőivel.
A kedvenc szereplőm egyértelműen a macska volt. Szerintem rajta nevettem a legtöbbet és nagyon ismerős a jelleme, az én macskám is tipikusan ilyen kis dög. Nagyon imádtam.
A történet elég kiszámítható, a fülszövegét nem olvastam, mielőtt nekikezdtem, de teljesen egyértelmű volt, hogy mikor besétál az órájára ki is lesz a tanára. Ennek ellenére szerintem jó könyv és élvezhető. Pár kisebb dráma kialakul, de viszonylag háttérbe szorulnak. Pár oldalon keresztül hatnak csak intenzíven. Egy kis szerelmi háromszög is felbukkan, de elég egyoldalú a dolog és nem ez uralja a történetet.
Mindenkinek ajánlom, aki egy olyan regényt keres, ami segít neki a kikapcsolódásban és nem utasítja el az erotikus regényeket, bár ez nem az a tipikus erotikus regény.
Ez egy több részes könyvsorozat, de én meghagyom magam abban a hitben, bármennyire tetszett is, hogy ez egy egyrészes könyv, mert nekem megfelelt ez a lezárás. Valahogy soknak érezném, ha még a folytatás bezavarna és nem érzem azt, hogy hiányzik valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése