2016. február 1., hétfő

Jus Accardo: Untouched - Érintés nélkül


Jus Accardo: Untouched - Érintés nélkül

Fülszöveg:

Kale életében mindennapos volt az erőszak és a halál, mielőtt Dezzel találkozott. Gyilkológépnek használták a Denazen hatalomvágyó emberei, mert ő egy Hatos, azaz különleges képességgel rendelkezik. Van, aki örül ennek, nem úgy Kale. Az ő érintése azonnali halált jelent.
Most azonban vele van Dez, a lány, akit meg tud érinteni, s ketten együtt felkutatják a Hatosokat, hogy figyelmeztessék őket a veszélyre, amit a Denazen jelent. Kale a rabságból kikerülve a külvilággal ismerkedik, és igyekszik maga mögött hagyni sötét múltját. Azzal viszont nem számol, hogy a Deanazen továbbra is a nyomukban van.
Amikor Dez feláldozza magát, hogy megmentse az új Hatost, akinek épp akkor segítettek kicsúszni a cég kezéből, Kale eltűnik. A Denazen mindent bevet céljai elérése érdekében. Samsen jön el értük, Kale rémálma, az egyetlen ember, akitől valaha igazán félt, és hamarosan világossá válik Kale és Dez számukra, mi is Samsen hátborzongató terve.
Kale-nek minden, a kiképzése során megszerzett tudását be kell vetnie, hogy visszakapja Dezt és biztosítsa, hogy kijussanak szabadon… és élve. De vajon elég lesz ez?

Borító:

Hát a borító nekem megint csak nem tetszik annyira. A pasi nagyon nem olyan, mint amilyennek én képzelem el Kalet. Ezért nem is nagyon szeretem, ha a borítón teljes arcot láthatunk, jobb elképzelni, mint már az elején látni. Nekem a fiú arcához nem is illik ez a kék szem, ami amúgy magában tetszene és tetszik, hogy erre a részletre figyelnek, de nekem akkor se jön annyira át a dolog.

Könyv:

Még csak az első részt olvastam a sorozatból, de már a második kötetet is megvettem, szóval előbb vagy utóbb az is sorra fog kerülni.
Ez egy nagyon aranyos, de közben nagyon izgalmas kis novella, ami teljesen meghozza a kedvet a folytatáshoz. Akik nem olvasták volna az első részt, azok nem is érthetik igazán a történetet szerintem, de mivel nem különálló novella, így nem hiszem hogy valaki így olvasná.
Izgalmas könyv, ahhoz képest, hogy nagyon rövid. Vicces, hogy Kale nem vesz olyan poénokat, ami másnak teljesen nyilvánvaló lenne, ezért pluszban el kell neki magyarázni, de ez egyben olyan aranyos is. Kale múltjának egy nagyon kis darabkáját is megismerhetjük belőle, feltűnik egy régi ismerőse. Aki a középpontba kerül.
Kale és Dez kis cuki szerelmesek, de ez nekem annyira nem jött át, nem izzik annyira körülöttük a levegő. Ennek ellenére egy nagyon jó novella és ahhoz képest, hogy azt gondoltam unalmas lesz, izgi volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése